Laman Coretan Zaidi Razali.. » Blog Archive » Saya berjaya, anda berjaya..bagaimana caranya?


Yess, saya menang satu lagi pertandingan iaitu yang dianjurkan oleh saudara Naem iaitu review panduan vcc. Ia adalah kemenangan kedua saya selepas pertandingan review Majalah IM versi 11. Bagi pertandingan review Majalah IM versi 11, saya memperolehi hadiah “hebat” iaitu buku motivasi yang saya benar-benar inginkan iaitu bertajuk “LA TAHZAN”. Terima kasih atas hadiah itu team Majalah IM. Untuk pertandingan review panduan VCC, saya layak untuk mendapat wang tunai sebanyak RM30 dan “bonus hebat”. Satu lagi hadiah yang “hebat” saya terima dalam bulan ini. Dan berita baiknya, hadiah yang ini boleh dinikmati oleh anda semua. Nak tau ke apa dia “bonus hebat” yang saya perolehi? Boleh terus lihat di sini. Dan saya ingin ambil peluang ini untuk berkongsi “bonus hebat” dengan anda semua.

Apakah “bonus hebat” yang boleh anda perolehi daripada saya?

“bonus hebat” yang saya maksudkan adalah anda berpeluang memiliki ebook panduan vcc pada harga yang sangat MURAH… ya, sangat murah berbanding harga asal. Ini kerana saya berpandangan ingin melihat ebook ini dimiliki oleh lebih ramai rakyat Malaysia yang mahu menjana wang di internet. Saya yakin, salah satu cara untuk memudahkan anda mendapat wang di internet, anda memerlukan ebook berkualiti ini sebagai salah satu panduan khas anda, terutama melibatkan penjanaan wang dipasaran antarabangsa.

Berapa harga yang ditawarkan?

Harga yang saya tawarkan adalah hanya RM20 sahaja.. Ya, RM20 sahaja, bukan seperti harga sebenar di laman jualan. Jadi, mengapa anda perlu tunggu lagi, peluang dah terbuka didepan mata anda, kerana tawaran “bonus hebat” ini hanya terhad sebelum 22 April 2009 sahaja, dan yang lebih mendukacitakan adalah saya hanya hadkan sebanyak 10 orang terawal sahaja untuk rebut peluang ini. Ini kerana saya ingin wujudkan win win situation antara saya, Naem dan juga anda. Siapa yang cepat, dia yang dapat.

Bagaimana cara untuk merebut “bonus hebat” ini?

Ikuti langkah berikut:

1) Lawati laman jualan panduan vcc disini.

2) Buat bayaran penuh seperti yang dinyatakan dalam laman web tersebut dan ikut proses pembelian dalam laman jualan itu

3) Emelkan pada saya admin(at)zaidirazali.com butiran nama dan waktu bayaran yang telah anda hantar kepada saudara Naem

4) Anda tunggu emel dari saya untuk mengesahkan status anda. Sekiranya anda telah disahkan benar telah membeli melalui link saya, saya akan berikan wang kepada anda berdasarkan nilai wang bersih setelah harga asal produk ditolak daripada harga tawaran saya. Dalam laman jualan itu, harga terkini adalah RM45, ini bermakna anda akan perolehi RM25.00 daripada saya. saya akan hubungi anda untuk mendapatkan no akaun bank dan membayar nilai tersebut.

Jadi, segera bertindak membeli panduan vcc disini, kerana saya “tak mampu” nak berikan bonus hebat kepada semua orang. Hanya 10 orang yang terawal sahaja yang layak mendapat “bonus hebat” ini.

p/s: ingat, tawaran sehingga 22 April 2009 sahaja. Hanya 10 Terawal sahaja layak terus dapatkan “bonus hebat” disini sekarang...

update: tawaran RM20 telah tamat. tetapi anda masih boleh mendapat harga tawaran baru sebanyak RM35 selagi harga beli di laman web jualan masih berharga RM45. lakukan proses yang dinyatakan dalam penulisan ini sahaja. terima kasih.

Posted April 15th, 2009 by edyanie 1 Comment » This entry was posted on Wednesday, April 15th, 2009 at 4:50 am and is filed under umum. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Saya berjaya, anda berjaya..bagaimana caranya?”

  1. aman Says:

    huhu…murah2..cool..

Nak Komen? mesti la boleh,. isikan pada ruangan dibawah ini ya..

Spam Protection by WP-SpamFree