Laman Coretan Zaidi Razali.. » 2008 » September


Saya ingin ucapkan selamat hari raya pada semua yang setia membaca,atau yang terbaca blog ini.. diharapkan ramadhan yang telah dilalui telah menjadikan diri kita seorang insan yang benar-benar ikhlas melakukan ibadah kerana Allah s.w.t  Pada yang nak balik raya hari ini, hati-hati di jalan raya. biar lambat, asalkan selamat ke tempat yang di tuju.

Salam aidilfitri,maaaf zahir dan batin

Posted September 30th, 2008 by edyanie No Comments »



 

pemberi tag: Mr Lepak

 kali ini, gatal tangan le plak nak join aktiviti tag nih..hehehe..tag ni versi ramadhan..so, sapa yang kena tag dari aku ni, dipersilakan tag orang lain k ;)

Bagaimana caranya nak tag:

1. Copy gambar di atas lalu posting di blog anda.
2. Teruskan tags ini minimum ke 5 blogger muslim yang anda kenal.
3. Jangan lupa tinggalkan komen pada blog mereka.
4. Tulis alamat blog anda (di bawah gambar) setelah alamat blog pemberi tag.

pilihan tag aku untuk versi ramadhan ini ialah:

1)scorpio_kuale

2)Dikmal

3)cikgufazlie

4)cikguazleen

5)mohdamirol

itu dia senarai lengkap pilihan tag aku ;)

Posted September 26th, 2008 by edyanie No Comments »



Sapa nak duit raya??

Kalau tak nak, jangan baca tulisan ini ya ;) hehehe

Dalam post kali ini, cuma nak dedahkan yang hampir seluruh pencari duit di Malaysia telah mula mendapatkan duit raya ini. bukan dalam RM tau, dalam USD tuh…tak kiralah yang dah beribu ringgit dapat ke, yang masih lagi belum dapat ker, semuanyer sibuk usaha nak dapatkan duit raya tuh…

pasti anda tertanya-tanya, macam mana nak dapat duit raya dalam usd tu yer??  jawapan saya mudah, terus ke laman web dibawah ya

http://duitraya.zaidirazali.com

tapi TERHAD pasal ni duit raya… tarikh tutup sebelum 30 september :)

6 hari lagi. boleh punyer dapat duit usd nih…

Posted September 24th, 2008 by edyanie No Comments »